Over de VBW

De VBW is een feest voor kinderen in Huizen in de leeftijd van 6-13 jaar. In de laatste week van de zomervakantie gaan we met de kinderen heel veel leuke dingen doen en leren over God en de Bijbel. De activiteiten lopen uiteen van bouwen, knutselen, spellen tot theater, kletsen en met elkaar eten. Ieder jaar komen zo’n 200 kinderen en 75 jonge tieners naar de VBW.

Het doel van de VBW is de kinderen en tieners (en hun ouders) van Huizen op een ontspannen manier in aanraking brengen met het christelijk geloof. We vertellen de kinderen het evangelie van Jezus door hen mee te nemen in verschillende bijbelverhalen.

Datum en locatie
VBW 2018 wordt gehouden op dinsdag 28 augustus t/m zondag 2 september. De VBW vindt plaats in en rondom de Zenderkerk (Bornelaan 30, Huizen).

Inschrijving en kosten
Kinderen uit groep 3 t/m 6 kunnen zich op dinsdag 28 augustus bij aanvang van de VBW om 09:45 uur inschrijven. De tieners (groep 7 t/m 13 jaar) kunnen zich op vrijdag 31 augustus bij aanvang van de VBW om 15:00 uur inschrijven. Inschrijven vooraf is dus niet nodig. Deelname is kosteloos.

Lunch en avondeten
Bij de kinderen uit groep 3 t/m 6 is de lunch verzorgd. Bij de tieners is het diner verzorgd. De kinderen en tieners hoeven dus geen eten mee te nemen.