Jaarthema

(T)OP SURVIVAL
Tijdens de VBW gaan we met elkaar op survival. Op die tocht ontdekken we dat ons hele leven op een survival lijkt! Ons leven is een avontuurlijke tocht die we niet alleen kunnen maken. We hebben elkaar nodig. Maar het allerbelangrijkste is dat we Jezus nodig hebben.

De kinderen horen tijdens deze VBW-survival dat Jezus onze gids wil zijn. Het is goed als ons kompas altijd op Hem gericht staat. Ook ontdekken we een routekaart voor ons leven, namelijk de Bijbel. En als wij verdwalen of het gaat fout, dan mogen we weten dat God ons zal redden. Hij weet waar we naar toe gaan en Hij heeft ons ook een mooie toekomst beloofd. Daar mogen we naar uitkijken en voor ogen houden. We kunnen volhouden omdat we weten dat ons een nieuwe toekomst wacht en we dit niet alleen hoeven te doen. Samen met anderen mogen we op weg gaan in de levenskracht die Jezus ons geeft.

Ons leven is de meest uitdagende survival die we maken. Met Jezus en in zijn kracht met zijn toekomst voor ogen wordt het een TOP SURVIVAL!